Beelden op de Berg zoekt vrijwilligers

Wil je helpen om de komende editie van Beelden op de Berg te laten slagen? Hou je van werken in een prachtige omgeving van kunst en natuur?  We zoeken verschillende vrijwilligers om de tentoonstelling mogelijk te maken. Je bepaalt zelf hoeveel je wil helpen. Meestal werk je in groepjes van twee of drie personen. Op basis van een wekelijkse planning en in overleg word je ingedeeld.  

 

Opbouwers tentoonstelling

Vanaf eind mei help je onder deskundige begeleiding bij de opbouw,  tussendoor voor eventuele reparaties en tot slot bij de afbouw van de tentoonstelling in september. Gevraagd: een paar rechterhanden.

 

 Gastvrouwen/heren

Gedurende tentoonstellingsperiode één of meer dagdelen per week, liefst gedurende een wat langere periode Je bemenst in een klein groepje het informatiepaviljoen bij het koetshuis, geeft waar mogelijk uitleg, verkoopt de catalogus en schenkt een drankje. Gevraagd: interesse in mensen én kunst.

 

Rondleid(st)ers

Heb je interesse in kunst en vind je het leuk om erover te vertellen? De rondleidingen zijn in principe op woensdag of donderdag. Het is fijn als je gedurende een wat langere periode beschikbaar bent.

 

PR/social media

Over de grote en en de kleine gebeurtenissen gedurende de tentoonstellingsperiode willen we via de sociale en reguliere media communiceren. Heb je een vlotte pen en vind je het leuk over de tentoonstelling en het arboretum te berichten?

 

meld je aan via vrijwilligers@beeldenopdeberg.nl

www.beeldenopdeberg.nl