POEZIEWANDELING ZOMERSNEEUW zondag 22 juli

Zondag 22 juli 2018, 15.00u is er weer een poëziewandeling in het kader van Zomersneeuw.

Elf Wageningse dichters laten hun woorden dwarrelen als zomersneeuw. Ze komen terecht in het arboretum, bij de kunstwerken, en bij de luisteraar.  De dichters hebben zich laten inspireren door de kunstwerken en door het thema van deze expositie. De gedichten zijn gebundeld in een mooi boekje (te koop in het informatiepaviljoen à 4,50 euro, bij boekhandel Kniphorst of bij Uitgeverij Blauwdruk), en voorgelezen tijdens drie poëziewandelingen, op 24 juni, 22 juli en 23 september. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom! 

 

De deelnemende dichters: Martijn Adelmund, Annie van Gansewinkel, Bobje Goudsmit, Tim Horsting, Paul Dunki Jacobs, Tinus de Kam, Simon Oosting, Ivanka de Ruijter, Wijnand Steemers, Ruud Verwaal, Laurens van der Zee

 

Datum 24 juni, 22 juli, 23 september

Aanvang 15.00 uur

Toegang gratis

Startpunt Informatiepaviljoen Arboretum.