Mondriaan op bezoek

’s Morgens krijg ik via de BoB-App al een berichtje dat onze curator Flos op bezoek is, met een aantal collega’s uit de kunstwereld. Als ik ’s middags ook in Belmonte komt, is Flos er nog steeds. We maken een praatje over de kleine wel-en-wee’s van de tentoonstelling. Even later komen haar mede-bezoekers een hand geven met als eerste uitroep: ”Wat een geweldige tentoonstelling heeft U”. 

Ik wijs in alle eerlijkheid naar Flos als curator. Die zorgde voor de inhoud, wij als bestuur faciliteren.

Als ik vraag of de dames ook uit de kunstsector komen, blijkt dat ze alle vier voorheen of nog steeds bij de Mondriaan Stichting werk(t)en. Wat een eer. Onze allerbelangrijkste donor komt op bezoek en vindt het een geweldige tentoonstelling. Een mooier compliment kun je je toch niet wensen. (HE)