Doe mee

Rondom de tentoonstellingen zijn tientallen vrijwilligers actief. Ze zijn onmisbaar bij de opbouw, het onderhoud, de publieksbegeleiding, en het geven van rondleidingen. Ook voor de twaalfde editie in 2024! Geïnteresseerd? Lees dan hier de uitgebreide informatie en de wijze van aanmelden.

 

Meer informatie over vrijwilligers? Lees hier verder...


Als vriend maakt u het mede mogelijk om onze fantastische tentoonstellingen te organiseren in Belmonte Arboretum, één van de mooiste arboreta in Nederland. Wij betrekken onze vrienden graag bij de ontwikkeling van de tentoonstelling. U wordt uitgenodigd voor onze speciale activiteiten voorafgaand en tijdens de tentoonstelling, en we informeren u tussentijds over belangrijke stappen.

 

Meer informatie over vrienden? Lees hier verder...


"Het thema 'Heksenkruid – decolonising botany' biedt een prachtige kapstok voor bijzondere rondleidingen en randprogrammering," aldus Arnold Bregt, onderwijsdecaan bij Wageningen Universiteit. Vooralsnog zijn educatieprojecten voorzien bij meerdere basis-, vmbo-, havo- en vwo-klassen, buitenschoolse opvang en een internationale schakelklas in de regio. Ook heeft een groep Wageningse studenten het thema geadopteerd in een Honours Investigation Project en verzorgen bblthk Wageningen, Museum de Casteelse Poort, filmhuis Movie W, verpleeghuis Rumah Kita en OtherWise van Wageningen University activiteiten rond het thema.

 

Meer informatie over ons educatieve programma? Lees hier verder...