Q: Wanneer en waar is Beelden op de Berg te bezoeken?

A: Beelden op de Berg is nu geopend en is te bezoeken tot en met 15 september 2024, in het Belmonte Arboretum te Wageningen. Zie voor meer informatie de pagina bezoekinformatie.

 

Q: Hoe duur is entree?

A: Het Belmonte Arboretum is gratis te bezoeken. Aanschaf van de catalogus van de tentoonstelling wordt aanbevolen voor een optimale bezoekervaring; deze is te verkrijgen bij het Informatiepunt (zie hier het kopje 'informatiepunt' voor meer informatie).

 

Q: Is this website available in other languages?

A: Yes, you can switch between English, German, Spanish or Dutch with the language button in the bottom right corner of any page.

 

Q: Waar zouden we kunnen lunchen voor of na ons bezoek aan Beelden op de Berg?

A: We raden aan om voor een lunch de nabij gelegen restaurants Hotel de Wereld of het Fletcher Hotel te bezoeken.

 

Q: Is de tentoonstelling rolstoeltoegankelijk?

A: Belmonte Arboretum voldoet aan de gebruikelijke toegankelijkheidseisen. Het terrein is heel licht glooiend, maar vrijwel overal rolstoeltoegankelijk. De hoofdingang is verhard, en de wandelpaden zijn onverhard maar vlak. Er is ook een invalidentoilet aanwezig.

 

Q: Zijn er speciale activiteiten rond de tentoonstelling?

A: Jazeker. Er zijn regelmatig rondleidingen, en er zijn educatie-projecten voor meerdere basis-, vmbo-, havo- en vwo-klassen, buitenschoolse opvang en een internationale schakelklas in de regio. Ook komt er i.s.m. partners een randprogramma met lezingen, deelexposities en filmvoorstellingen. Informatie hierover verschijnt in de agenda en onder nieuws.

 

Q: Hoe kan ik Beelden op de Berg steunen?

A: Door vriend of vrijwilliger te worden.

 

Is uw vraag nog niet beantwoord? Neem dan hier contact met ons op.