Word vriend

Als vriend maakt u het mede mogelijk om onze fantastische tentoonstellingen te organiseren in Belmonte Arboretum, één van de mooiste arboreta in Nederland. Momenteel zijn we met de voorbereidingen bezig van de twaalfde editie die in 2024 wordt gehouden.

 

Wij betrekken onze vrienden dan ook graag bij de ontwikkeling van de tentoonstelling. U wordt uitgenodigd voor onze speciale activiteiten voorafgaand en tijdens de tentoonstelling, en we informeren u tussentijds over belangrijke stappen.

 

Culturele ANBI

Stichting Beelden op de Berg heeft de culturele ANBI-status. Dit betekent dat uw bijdragen onder de Geefwet vallen en fiscaal aftrekbaar zijn. De voordelen van de Geefwet gelden voor alle belastingplichtigen (particulieren en bedrijven) en zijn van toepassing op zowel éénmalige als op periodieke schenkingen. U kan 1,25 keer het bedrag van de gedane gift aftrekken van de inkomstenbelasting.

 

Vriend worden van Beelden op de Berg kan op verschillende manieren:

 Eenmalig

Een sympathiek gebaar naar Beelden op de Berg. U doneert éénmalig een bedrag van minimaal € 24 ( ivm kosten administratie). U ontvangt dan in juni de  tentoonstellingsgids gratis.

 

Jaarlijks

U doneert - tot wederopzegging - jaarlijks een bedrag van minimaal € 50 

Met uw donatie draagt u bij aan onze activiteiten. U wordt op de hoogte gehouden van alle bijzonderheden omtrent de tentoonstelling. En uiteraard nodigen wij u uit voor de opening van de tentoonstelling.

 

Begunstiger

Als begunstiger draagt u jaarlijks bij aan onze activiteiten. Uw bijdrage is tot wederopzegging minimaal € 250 per jaar. U wordt op de hoogte gehouden van alle bijzonderheden omtrent de tentoonstelling .Uiteraard nodigen wij u met uw partner, collega of anderszins uit voor de opening van de tentoonstelling.

 


 

Mocht u anderszins willen doneren of wensen hebben, neem dan s.v.p. contact met ons op.

  

Klik hier om u aan te melden als vriend van Beelden op de Berg en maak uw keuze.