VRIEND VAN .....


 

WORD VRIEND VAN BEELDEN OP DE BERG

 

Als vriend maakt u het mede mogelijk om onze fantastische tentoonstellingen te organiseren in Belmonte Arboretum, één van de mooiste arboreta in Nederland. Momenteel zijn we met de voorbereidingen bezig van de twaalfde editie die in 2024 wordt gehouden.

 

Wij betrekken onze vrienden dan ook graag bij de ontwikkeling van de tentoonstelling. U wordt uitgenodigd voor onze speciale activiteiten voorafgaand en tijdens de tentoonstelling, en we informeren u tussentijds over belangrijke stappen.

 

Vriend worden van Beelden op de Berg kan op verschillende manieren.

 

Eenmalig

Een sympathiek gebaar naar Beelden op de Berg. U doneert éénmalig een bedrag. 

 

Jaarlijks

U doneert - tot wederopzegging - jaarlijks een bedrag tot maximaal € 50 (beperking bank). 

Met uw donatie draagt u bij aan onze activiteiten. En uiteraard nodigen wij u uit voor de opening van de tentoonstelling.

 

Begunstiger

Als begunstiger draagt u jaarlijks bij aan onze activiteiten. Uw bijdrage is tot wederopzegging minimaal € 250 per jaar. Uiteraard nodigen wij u met uw partner, collega of anderszins uit voor de opening van de tentoonstelling en krijgt u een exclusieve rondleiding.

  

Mocht u anderszins willen doneren of wensen hebben, neem dan s.v.p. contact met ons op.

  

ANBI

Stichting Beelden op de Berg heeft de culturele ANBI-status. Dit betekent dat uw bijdragen onder de Geefwet vallen en fiscaal aftrekbaar zijn. De voordelen van de Geefwet gelden voor alle belastingplichtigen (particulieren en bedrijven) en zijn van toepassing op zowel éénmalige als op periodieke schenkingen. Het fiscale voordeel kan afhankelijk van uw persoonlijke situatie oplopen tot ca. 50% van uw gift.

 

Klik hier om u aan te melden als vriend van Beelden op de Berg en maak uw keuze.